Zasto krstarenje?

1. Odlučite se za krstarenje radi CIJENE.  Jedna cijena uključuje kabinu, sve obroke, zabavu i još puno toga. 

 

2. Odlučite se za krstarenje radi ROMANTIKE.  Udaljene plaže, sobna usluga, večera na balkonu s pogledom na okean, spa usluge za dvoje, to su neke od mnogih romantičnih mogućnosti, koje su Vam na raspolaganju 

 

3. Odlučite se za krstarenje radi KUHINJE.  Razveselite svoja čula sa gurmanskim ukusom egzoticnih sastojaka, starih i uvijek prisutnih, kao što su pizza i sladoled ali s posebnim dodacima za zdravu alternativu. Zavisno od vaših želja, jedite u tradicionalnoj atmosferi, malim bistroima ili u glavnom restoranu  

 

4. Odlučite se za krstarenje radi RAZNOLIKOSTI.  Sa više od 150 različitih brodova, 1800 luka i nevjerovatno puno raznovrsnih krajeva koje treba vidjeti, nebrojeno mnogo aktivnosti, to je vaše idilično krstarenje. Za one izbirljivije, razmislite o transatlantik putovanju.  

 

5. Odlučite se za krstarenje radi AKTIVNOSTI.  Ispunite Vaše dane pogledom znamenitosti, sportskim aktivnostma, kulturnim lekcijama, naučnim izletima, koje vode naturalisti i istoričari ili jednostavno odmarajte na bazenu i opustite se. Noću uživajte u plesnim ekstravagancijama, muzičkim predstavama, casino-u ili u tihom posmatranju zvijezda.  

 

6. Odlučite se za krstarenje radi JEDNOSTAVNOSTI . Ne vraćate se s odmora s potrebom dodatnog odmora. Planiranje krstarenja je jednostavno: naša će Vas putnička agencija upoznati sa svim detaljima. Jedanput kad ste na brodu, skoro svi troškovi su vec plaćeni. 

 

7. Odlučite se za krstarenje radi NOVIH HORIZONATA . Zaspite pogledom na jednu destinaciju i probudite se na novom horizontu… Spakovati se i otpakovati morate samo jedanput. 

 

8. Odlučite se za krstarenje radi PORODICE.  Porodice su ljubitelji krstarenja. Dječji programi i izleti na brodu zabaviće Vašu djecu i omogućiti Vam slobodno vrijeme za sebe i Vaše želje.  

 

9. Odlučite se za krstarenje radi RAZMAŽENOSTI.  Bez obzira na Vaš budžet, sve brodske kompanije omogućavaju svojim gostima prvorazredni tretman 24 sata na dan.  

 

10. Odlučite se za krstarenje radi ZADOVOLJSTVA.  Činjenica je da od svih turistčkih aranžmana, krstarenja imaju najveći postotak zadovoljnih gostiju.  

ALLEGRA MONTENEGRO
Marina bb, Putnički terminal, 85000 Bar, Crna Gora

+382 67 64 11 64
+382 30 31 56 66
allegra.mne@gmail.com
ALLEGRA KRSTARENJA
Obilićev venac 18, City Passage, 11000 Beograd, Srbija

+381 63 64 18 38
+381 11 40 91 948
allegra.srb@gmail.com

Podijeli ovu stranicu na
Prijavite se da dobijate obavještenja putem E-mail-a
Pošalji